Renault Kangoo: olie lekkage renault kangoo 1.5 dci

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.5 dci

ik heb een olie lekkage gezien vanaf achter het dashboard naar de motorkap in de rechter bovenhoek van van de motoruimte daar waar de turbo zich bevind . wat is dit voor een lekkage want hij baart me toch wel zorgen. mijn renaultdealer in breda is failliet en ze hebben
3 weken tijd nodig om uit te vinden wat er aan de hand is met de garantie en onderhoudsschemas. ik heb gelezen dat turbo wel een kan lekken komt die vaker voor bij renault kangoos?

Sebastian_73

Geplaatst door Sebastian_73 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Kangoo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

stefan84 (0), 15 jaar geleden

maak de boel eens schoon en laat hem nogmaals lopen,en probeer te localiseren waar de olie precies vandaan komt.

Kan ook een pakking o.i.d. zijn.

Gr Stefan

Sebastian_73 (0), 15 jaar geleden

ja, precies. ik zal er met een hogedrukspuit een wat olie afspuiten. het is dus geen bekend probleem bij 1.5 dci motoren?
ik moet helaas contateren dat het niet de pakking van kleppendeksel is maar ik toch richting de turbo moet gaan zoeken. is
het bekend dat deze turbos zwak zijn met de pakkingnen?

Sebastian_73 (0), 15 jaar geleden

de olie spuit er ook niet alledaags uit alleen bij langdurig gebruik ik kan zo niet stellen dat het zichtbaar kan zien lopen. ik zie alleen olie spetters om de aircoleiding en isolate achter de motor.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Kangoo of stel zelf een nieuwe vraag.