Renault Laguna: " OPGELOST" Geen spanning bij de benzinepomp

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8

Hallo,

ik heb een probleem gehad met de benizinepomp ( combinatie van benzinepomp en niveau meter ) van mijn Laguna, nu heb ik er een een nieuwe benzinepomp in gezet maar er is geen spanning bij de 2 dikke draden ( blauwe en zwarte ) van de benzinepomp maar wel bij de niveau meter ( dunne rode draad ). ik heb de zekering, relae onder de motorkap naast de accu allebei gecontroleerd en ze waren bijde in orde.
Kan het ook aan de BDP sensor liggen?
zo ja waar zit die dan? ik heb op het forum gelezen dat het op de versnellingsbak zit maar ik kan het niet vinden. hoe ziet dat ding eruit?
heeft iemand dit eerder meegemaakt of wie kan mij hier meer over vertellen?
Alvast bedankt,
Pieer

Pieer

Geplaatst door Pieer (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

anoniem-1573996169 (0), 15 jaar geleden

nee nee geen bdp sensor als jij kontakt aanzet moet je brandstofpomp even draaien en dan loopt je motor nog niet,het zal hoogstwaarschijnlijk toch je zekering of relais zijn pak een draadje rechtsreeks op de plus accu en je relais verwijderen dan op je relais even kijken welk kontakt de pomp bestuurd er zijn twee kontakten die je relais activeren en een van de andere twee gaat naar je pomp daar duw je die draad in dan moet je pomp draaien of je lust die twee andere even door dan moet de pomp draaien dan omzeil je alles of even toch een andere zekering plaatsen

Pieer (0), 15 jaar geleden

inderdaad Robby het lag aan de zekering onder de motorkap van 30 A.
bedankt voor je oplossing mijn auto start nu gewoon weer op.

anoniem-1573996169 (0), 15 jaar geleden

vaak lijken de zekeringen in de eerste instantie oké maar na betere kontrole zijn ze toch niet goed, dit is niet altijd goed te zien

Hans4040 (330) PRO, 15 jaar geleden

meten is weten

catman12 (0), 15 jaar geleden

Hallllloooooo
Mij brand stof lamp brand nog steeds door.
ik denk de vlotter is kapot .???????

Hans4040 (330) PRO, 15 jaar geleden

dit topic is van juli 2008 en reeds opgelost.
Open voor dit nieuwe probleem een nieuw topic bij Renault , particulieren.

catman12 (0), 15 jaar geleden

Hallllloooooo
Mij brand stof lamp brand nog steeds door.
ik denk de vlotter is kapot .???????

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.