Renault Espace: parkeerrem

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 turbo

renault espace met een f4rt en een su1 bak werkt de parkeerrem niet.
kunt hem wel handmatig in en uitschakelen maar automatisch erop en eraf werkt niet.geen storing in de re van de parkeerrem en parameters en staten is ook allemaal goed.heb er al een andere unit onder gehangen maar die doet het zelfde.iemand suggestie's

abc

Geplaatst door abc (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Espace? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

ksie (0) PRO, 17 jaar geleden

Waren er nog meer problemen dan alleen de handrem, Hoe is de wagen binnengekomen.

abc (0) PRO, 17 jaar geleden

storing in de abs door een kabelbreuk in de sensor lv (lichte schade gehad)veerpoot vervangen +abs sensor.voor de rest wat storingen met betrekking tot lage accu spanning.alles gewist en zelf aan het proefrijden alles ok.weet niet of het voor de schade ook al was.configuratie staat ook goed ingesteld met automatisch aanspannen.

ksie (0) PRO, 17 jaar geleden

Parkeerem inlezen met clip v53,hier zit een extra commando in,namelijk in gebruikname RE.Als het goed is moet dit lukken.Gaat alleen via de dealer.

abc (0) PRO, 17 jaar geleden

gaat morgen naar de dealer maar zal dit als tip meegeven ,laat het wel weten

abc (0) PRO, 17 jaar geleden

nou bij de dealer geweest maar die kreeg het probleem ook niet op gelost.via via clip versie 53 aan gekomen en weer een beetje aan het puzzelen geweest en waarempel het werkt weer zoals het moet .ksie bedankt

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Espace of stel zelf een nieuwe vraag.