Renault Scenic: Piepend geluid rechtsvoor Scenic

Bouwjaar: 2011, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.5dci

Sinds een tijdje in het bezit van een Renault Scenic 2005, diesel. Nadat ik vrijdagavond een stukje had gereden (+80km) en de auto een half uurtje had stil laten staan en weer verder wilde rijden, klonk er ineens een piepend/snerpend geluid rechtsvoor (bijrijderskant). Zowel stationair als rijdens bleef hij dit geluid maken. Tevens lag er een heel klein plasje water onder de auto. Na een minuut of vijf was het geluid verdwenen. Sindsdien is de auto nog een paar keer gebruikt en verder geen problemen meer.
Enig idee wat dit kan zijn of en kan het kwaad dat ik er mee doorrij?

Anders dan wat er in de titel staat betreft het hier een Scenic uit 2005!

Sjors81

Geplaatst door Sjors81 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

rousenboum (0) PRO, 13 jaar geleden

Als dat plasje water onder de auto koelvloeistof was is het heel goed mogelijk dat het geluid door de waterpomp veroorzaakt werd , volgens mij wordt die aangedreven door de distributiesnaar !!!!
In dat geval echt oppassen en snel vervangen inclusief snaar en rollen anders gaat het goed fout .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.