Renault Laguna: Raam renault laguna 2

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1900

Het elek raam passagierszijde is defect. open gedaan en gezien dat de kabel door is (roest) kan deze kabel Moet je alles demonteren hiervoor of moet je de volledige kit kopen. Hoeveel kost dit ongeveer?
Dank bij voorbaat,
Peter

peter_deruytter

Geplaatst door peter_deruytter (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Safrane10698 (0), 14 jaar geleden

Er zijn kitjes te koop op internet waarmee je het systeem weer kan maken, dit is dan alleen de kabel met wat klemmetjes hierbij zit een gebruiksaanwijzing hoe het werkt. Verder kan je het complete mechanismae vervangen, dit kan wat duur zijn. De mechanismes zijn volgens mij van Valeo en zijn via internet verkrijgbaar. Ik geloof dan iets van 200 euro.

Dan zijn er verschillende mechanismes te koop, met verschillende prijzen, dit ligt een de aansturing (comfort schakeling of niet) dan kan je de goedkoopste nemen en de motor overbouwen.

ssamsung (0), 14 jaar geleden

dat was bij mij ook het probleem, toen hoorde ik dat zo'n setje zonder moter al rond de 200 was en een kit heb ik nooit gevonden ik had zelf toen een fietsrem kabeltje gekocht opmaat gemaakt en er in gedaan, alleen het nadeel is dat een fietsrem kabeltje 1 mm dikker was maar het heeft toen 2 weken geholpen want die zwarte ronde geleider waar de kabel oprolde was versleten en toen had ik bij een sloop in UDEN een meganische gekocht voor 90 zonder motertje dan en goed ingesmeerd met olie (tot heden geen last)

willyvan (5) PRO, 14 jaar geleden

mechamiek zonder motor kopen kosten ongeveer 77 euro ex btw

ssamsung (0), 14 jaar geleden

sang dan ben ik nog opgelicht :S. maar ja ik had renault gebeld en die zeiden dat het boven de 100 was en met moter tegen de 200. maar ja een auto kost eenmaal altijd geld.

daan1969 (0), 14 jaar geleden

Scenic II bwjr: 01- 2005
Ook hier voor de twee maal in 3 weken tijd raammechanisme kapot. Drie weken geleden bestuurderskant; natuurlijk hele mechanisme moeten vernieuwen (gezien dat de kabel kapot was) en dus ruim 300 euro achterop. Nu klapt gisteren het achterraam links naar beneden. En nog eens 300 euro heb ik niet, kan dit niet (tijdelijk) anders opgelost worden dan de ducktape waarmee ik 'm heb vastgezet ?
Van mij hoeft het raam (voorlopig) niet open te kunnen , todat ik het weer bij elkaar gespaard heb.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.