Renault Clio 2004: Radio

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: K4J C7, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 72

Goedenavond,

Mijn vriendin heeft afgelopen week een eerste autootje gekocht. Het gaat om een Clio uit 2004.
In deze auto zit de originele radio nog.

Zodra de motor start schakelt de radio niet in. Dit moet handmatig door op de aan knop te drukken.
Ook na het uitschakelen van de motor, sleutel verwijderen uit het contact en open van de deur blijft de radio aan staan.

Naar mijn idee klopt dit niet en moet het automatisch kunnen.

Iemand enig idee?

erjan12

Geplaatst door erjan12 (60) , lid sinds 3 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Clio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

cotech54 (0) PRO, 3 jaar geleden

Draden voeding radio verkeerd aangesloten

Heino4267 (225), 3 jaar geleden

Klopt: de voedingsdraad waarop de radio werkt gaat nu naar de accu en dat moet omgelegd worden naar een draad die van het contactslot af komt.

sleutelaar1952 (0) PRO, 3 jaar geleden

Denk erom het is een code radio via app is het nummer te achterhalen door de barcode te scannen. kan bij radio ook zijn dat constante plus opgesplitst is in 2 en op deze manier aanstuurt.
Code bestaat uit 4 getallen . toets 1 getal 1 , toets 2 getal 2 , enz dit door het aantal maten tikken op de toets voor juiste nummer. dan toets 5 indrukken tot je n piepje hoort en de code werkt weer

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Clio of stel zelf een nieuwe vraag.