Renault Scenic: regelmatig slechte acceleratie, grijpt aan na enkele seconden ga

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9

Sinds een maand heb ik het probleem dat als ik gas geef, maakt niet uit in welke versnelling, de auto niet meteen reageert door te accelereren, maar pas na enkele seconden. Soms help ik door even tijdens het gasgeven de koppeling aan te tikken zodat de auto even toeren maakt en dan opeens trekt hij op. Soms gaat dit ook gepaart met rook vorming uit de uitlaat. M'n garage heeft gekeken en er in gereden, maar ja, dan zal je net zien dat er niets aan de hand is.

Mijn vermoeden in het begin was dat de verstuivers verstopt zouden zitten als gevolg van het tanken met goedkope brandstof (tsja ...prijzen zijn zo hoog.......) Ik heb nu voor de tweede keer een diesel-reinigings cocktailtje in m'n tank gegooid, en dat wil nog niet echt goed werken!!

Wat is er aan de hand en wat moet ik doen? wat denken jullie????

Mbreuker

Geplaatst door Mbreuker (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Mbreuker (0), 17 jaar geleden

Het bouwjaar is 1999 !!!!! mvg, Marcel

bvba tigerfeet (0) PRO, 17 jaar geleden

Begin met een nieuwe brandstoffilter te monteren en wees voorzichtig met de leidingen tijdens de montage, vul de filter op met diesel voor het monteren dat onlucht gemakkelijker. Geluk.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.