Renault Scenic: remschijven

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 8V

Ik wil mijn remschijven vervangen aan de voorzijde. Wiel eraf, remtang eraf en 2 torxboutjes eruit gedraaid. De centrale moer kan volgens mij blijven zitten. Maar nu wil de remschijf niet los komen van de naaf. Ik heb al van alles geprobeerd maar hij blijft muurvast zitten. Ik heb al met een hamer getikt aan de achterkant, koevoet ertussen maar nee hoor geen beweging in te krijgen. Heeft er iemand een tip, misschien ben ik nog iets te voorzichtig geweest met slaan want ik ben bang dat er wat beschadigt.

groeten Ton

antonio

Geplaatst door antonio (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

antonio (0), 15 jaar geleden

Is al gelukt: beitel klem er achter geslagen zodat er spanning op de schijf kwam te staan, kruipolie gespoten en na een minuut of wat kwam die los.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.