Renault 0: Renault Kangoo 1.4 8v automaat

Beste lezers,

Ik heb hier mijn eigen Renault Kangoo staan met het volgende probleem :

De auto is niet meer uit de P te krijgen , nu heb ik het middenplaatje onder de pook verwijderd, en het ontgrendelingsknopje ingedrukt zodat je de pook weer kan verplaatsen in de verschillende versnellingen. Alleen laat ik nu het knopje weer los , en zet de auto op contact ( de auto staat dus nu in bijv : de N / R / 1 etc. ) Kijk ik nu op het dashboard bij de automaatstand aanduiding , dan blijft deze staan in de 1 , In welke stand ik de pook ook heb staan!! , Verander ik op gevoel de pook naar de R , dan kan ik de auto gewoon naar voor en achter drukken , in welke versnelling ik deze ook heb staan.

( de auto kan nu niet worden gestart , dit is logisch want deze staat in de 1 ( dat geeft de dashboard aanduiding aan ) , alleen heb ik dan de pook in de P staan. ) Staat de pook in de P , dan start de auto niet ( startonderbreking ) waarschijnlijk , dan krijg ik ook de pook niet meer uit de P , dan moet ik het ontgrendelings knopje weer indrukken....

Dus ik kan de pook gewoon in elke versnelling zetten alleen op het dashboard gebeurd niets ! er veranderd niets aan de dashboard aanduiding ).

De auto wilt ook niet starten, als je de sleutel doordraait , ( van contact naar start ) dan gebeurt er niets!...

Dus misschien kan iemand mij hiermee helpen ?

m.v.g

Bram

RePo-MaN

Geplaatst door RePo-MaN (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault 0? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ksie (0) PRO, 16 jaar geleden

Waarschijnlijk is de kabel van de pook naar de bak defect.Beweeg de pook en kijk onder de motorkap of de bediening op de bak beweegt.

RePo-MaN (0) PRO, 16 jaar geleden

Mensen het is al gelukt , Er zit onder de pook ( schakelsysteem naar de bak ) , zit een richtrubber , die de pook ondersteund tijdens schakelen , deze was compleet uitgelubberd , we hebben het nu met elastiekjes gedaan.

In ieder geval bedankt voor de reactie !

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault 0 of stel zelf een nieuwe vraag.