Renault Laguna: Renault Laguna II 2003 1.9dci 100pk expression problemen met sta

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9dci 100pk

Hoi allemaal,

Ik heb net een laguna aangeschaft en heb een vraag over het starten.

Is het zo dat als je voorgegloeid hebt dat je dan de startknop enige tijd ingedrukt moet houden totdat de motor aangeslagen is of moet het het kunnen volstaan met een korte druk op de knop?

De displayverlichting van de EEC werkt niet. Heb elders gelezen dat het simpel op te lossen is door de verbinding (101) op de printplaat te solderen. Is dit daadwerkelijk zo?

Alvast bedankt voor jullie hulp

Groetjes Robert

robertteunissen

Geplaatst door robertteunissen (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

robertteunissen (0), 17 jaar geleden

Hahaha ik kon niet wachten met die displayverlichting. Heb de uiteinden van de diode gesoldeerd en klaar! En dat in een half uurtje.

Nu alleen nog het probleem van het starten....

sgm (0), 17 jaar geleden

Was dat niet iets met de kaartlezer? Reageert de binnenverlichting nog goed op het erin steken en eruit halen van de kaart, lampje van startknop e.d.?

CBR1000 (0), 17 jaar geleden

Volgens mij hoef je de startknop maar heel even in te drukken. Werkt alleen met ingetrapte koppeling of als de auto in vrij staat. Volgens mij blijft de startmotor draaien totdat de motor aanslaat. Dit is doorgaans snel in mijn geval. Weet dus niet hoe lang de startmotor blijft draaien als de motor niet wil aanslaan.

robertteunissen (0), 17 jaar geleden

Bedankt mensen voor de reacties.

Ik snap er niets van, maar hij doet het nu weer normaal. Alles werkt weer naar behoren.

In ieder geval bedankt!!

Groetjes Robert

sgm (0), 17 jaar geleden

Mischien toch de kaart er wat verder in gedaan? Moet voorbij het eerste zware punt bij een niet-handsfree versie.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.