Renault Laguna: ruitensproeiers

Bouwjaar: 2001

Hallo ik heb sinds een paar dagen dat mijn ruitensproeiers het niet meer doen. Eerst wat minder en nu helemaal niet meer. Mijn koplampsproeiers en schterruitsproeier doen het wel. Ik heb net de vloeistof bijgevult maar nog steeds niks. Iemand een idee wat er loos is??? Ik heb nog BOVAG Garantie

dupl-u-32153-5dd14a52e1eb4+Micha

Geplaatst door dupl-u-32153-5dd14a52e1eb4+Micha (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

buzzin (0), 18 jaar geleden

vuiligheid? gewoon even met een speld even opening door prikken (voorzichtig)
Weet niet hoe het bij de laguna zit, maar kijk ook even onder de motorkap of het slangetje naar de sproeiers niet gewoon is losgekomen ergens.

dupl-u-32153-5dd14a52e1eb4+Micha (0), 18 jaar geleden

enig idee waar dat slangetje hoort te zitten. En als het vuiligheid is doen dan beide sproeiers het niet??

buzzin (0), 18 jaar geleden

allebei tegelijk lijkt me inderdaad geen vervuiling, tenzei je ergens hebt gestaan waar iets uit de lucht is komen zetten (hars van boom ofzo)
Ehm, waar het slangetje zit weet ik niet (ken de laguna niet), maar bij mijn nevada zat het midden in de klep en kon je hem duidelijk zien bij het scharnierpunt.
Zou dus redelijk makkelijk moeten zijn om hem te vinden...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.