Renault Modus: ruitenwissers

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel

de ruitenwissers vooraan werken niet meer in geen enkele stand schakelaar al vervangen motor vooraan al eens open gemaakt niets te vinden wat ook raar is dat in de zekeringkast in de wagen waar het teken van de ruiten wisser op staat geen spanning komt kan iemand mij een schema bezorgen van de stroomkring van de ruitenwissers dank u.

eddyarc

Geplaatst door eddyarc (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Modus? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

eddyarc (0), 14 jaar geleden

probleem opgelost stuurdoos ondermotorkap helemaal los gemaakt deze terug aangesloten dan motor terug open gemaakt terug gemonteerd dan nog eens proberen en plotseling werkte alles terug zoals het hoort raar maar waar
Dus waaraan het probleem lag is nog de vraag .
Het voornaamste is dat het terug werkt en hopen dan het blijft werken gekke dingen waar je je suf achter kan zoeken computers zijn rare dingen als die een eigen leven gaan leiden .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Modus of stel zelf een nieuwe vraag.