Renault Clio: ruitenwissers

Bouwjaar: 2002

De ruitenwissers zijn plotseling gestopt met werken, het overbrengingsstangenstelsel is in orde, maar de motor draait niet meer. Ik heb alle zekeringen gecontroleerd, deze zijn in orde. De schakelaar volgens mij ook...wat kan hiervan dan wel de oorzaak zijn? Is dit een vaak voorkomend probleem? Het gaat hier om een clio 1100 benzine.

R.V Motors

Geplaatst door R.V Motors (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Clio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Henk Nobach (0) PRO, 19 jaar geleden



Ik denk dat je ruitenwissermotor defect is.

Snoof (0), 19 jaar geleden

clio 1100 benzine uit 2002...?
en ja probeer eens gewoon de motor zelf onder spanning te zetten rechtstreeks op de accu.
en anders kun je het ook nog eens proberen door hem zelf een stukje in de richting aan te duwen.... door de inwendige nok die de slag altijd afmaakt zal ie dat nu dan ook moeten doen

rmarke9853 (0), 19 jaar geleden

Lijkt op versleten borstels in de ruitenwisser motor kijk even met een amperé meter op de voeding van de ruiterwisser motor er kan namelijk ook een tanwiel gebroken zijn heb ik ook al eens gehad

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Clio of stel zelf een nieuwe vraag.