Renault 25: snelheids meter +toerenteller renault 25 txe

Bouwjaar: 1991, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.2 liter

mijn snelheidsmeter en toerenteller en het display van mijn renault 25 txe doet niks meer de snelheidsmeter staat op 50 km per uur en de toerenteller op 3200 tpm ook het display waar op ik kan zien hoeveel benzine ik nog heb doet ook niks er branden ook een paar waarschuwings lampjes terwijl er niks aan de hand is
wie weet wat er aan de hand is of heeft iemand mischien een schema van het dashboard

roland

renault25txe

Geplaatst door renault25txe , lid sinds 16 jaar geleden

3 Reacties

sytze PRO, 16 jaar geleden

Weet nog dat dit een kwaaltje bij die dingen was. Komt voort uit de oppik spoel. Was toenertijd een hartstikke duur ding weet ik nog. Meestal doet ie het trouwens na een tijdje wel weer goed.

Sytze

renault25txe, 16 jaar geleden

wat is een oppik spoel en waar zit deze kan ik mischien het probleem oplossen door een tweedehands kloken armatuur erin te zetten of ligt het aan de aansturing computer in het dasbourdkastje

roland

sytze PRO, 16 jaar geleden

Die zit op de versnellings bak gemonteerd en die pikt het snelheidssignaal op van de versnellingsbak.

Sytze

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Crafter of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.