Renault Grand Espace: spontaan aangaan van dasboardverlichting, radio en binnenverlich

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0T

spontaan aangaan van dasboardverlichting, radio en binnenverlichting in afgesloten wagen.

Sinds enkele maanden vertoont mijn Renault Grande Espace Privilege rare dingen. Wanneer hij is afgesloten en niemand erin zit heb ik diverse keren gezien/gehoord dat plotsklaps de radio aan staat en/of binnenverlichting aanstaat en/of dashboardverlichting (soms alleen de km tellerstand, maar soms ook in combinatie met het scherm voor navigatie e.d.) aan staat. Ik heb niet gemeten wanneer het precies gebeurt en voor hoe lang, het is in ieder geval niet continu, want uiteindelijk gaat het ook weer uit. Onlangs bleek dat de accu defect was. Het vermoeden was dat de problemen met een nieuwe accu wel zouden verdwijnen, maar helaas, de eerste nacht na plaatsing nieuwe accu was het weer raak. Wat kan hier aan de hand zijn (dealer weet het vooralsnog ook niet)? Straks is de accu weer leeggetrokken door dit spookgedrag.

Zou het met de kaartlezer te maken kunnen hebben? Ik heb nl ook ontdekt dat die niet altijd hetzelfde reageert bij het inschakelen van het (binnen)alarm. (Overigens: toen we de auto 2ehands kochten gaf hij nooit 4xpiep bij het uitnemen van de sleutelkaart, maar sinds enige tijd doet hij dit voortdurend).

PaulHelp

Geplaatst door PaulHelp (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Espace? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kaleido 1 (1620) PRO, 12 jaar geleden

Laat hem eens uitlezen

roylee01 (0), 12 jaar geleden

woon je in de buurt van veenendaal? als je in de buurt woont kan ik hem gratis voor je uitlezen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Espace of stel zelf een nieuwe vraag.