Renault Espace 2016: Storing parkeerhulp

Bouwjaar: 2016, Brandstof: Benzine, Motorcode: M5M B4, Motorinhoud (cc): 1700, Vermogen (kw): 147

Storingsmelding parkeerhulp heeft dashboard aan. Bij controle bleek dat de voeler rechtsvoor in het zwarte kunststof paneeltje niet goed zat. Bij het proberen dit de repareren is het voelertje achter het paneel gevallen. Hoe kom ik hier bij zonder kunststof af te breken. Het geheel is afgeschermd met kunststof panelen.
Wat is de juiste route?
Alvast bedankt.

Geplaatst door

bertoldy (170)

al 18 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

Bedoel je de parkeer sensor in de "mistlampen grille" van de voorbumper ?
Kun je er via de onderzijde van de bumper niet bij komen ?
zo nee..., auto opkrikken, wiel demonteren en dan de kunststof wielkuip (gedeeltelijk) los maken, totdat je voldoende ruimte hebt om de parkeer sensor te bereiken en weer in de houder terug te plaatsen, mits de klemmetjes van de houder niet gebroken zijn anders de sensor-houder ook vervangen,
(denk bij het gebruik van de krik aan de veiligheid !!)

limbra 1175
vip badge

2 weken

Bedankt voor het antwoord. Ik ga via die route maar eens kijken.

bertoldy 170

2 weken

Ben begonnen met het wiel verwijderen en zie een luikje in de kunststof plaat. Nu gemakkelijk bij sensor zonder wiel oid te verwijderen.

bertoldy 170

2 weken

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Espace of stel zelf een nieuwe vraag.