Renault Captur 2015: Trekhaak verlichting stuk

Bouwjaar: 2015, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorcode: H5F D4, Motorinhoud (cc): 1200, Vermogen (kw): 88

Trekhaakverlichting, dwz, clignoteurs, remlichten, verlichting van de aanhanger, doet het niet meer, na een update door de LPG leverancier instalateur tijdens een reparatie. Een bekende zei dat de trakhaak weer aangezet moet worden in de boordcomputer, klopt dat??

Roel56

Geplaatst door Roel56 (0) , lid sinds 2 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Captur? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Hempie1 (85), 2 jaar geleden

Als het een af-fabriek gemonteerde trekhaak is, dan is het mogelijk dat die niet meer 'herkend' wordt en opnieuw aangemeld moet worden.
Het kan echter ook zijn dat de trekhaak later gemonteerd is en dan is het mogelijk dat de extra zekeringen voor de voedingskabel van de trekhaak-elektra, die later met de accu verbonden is, zijn uitgenomen en men vergeten is ze terug te zetten (of er is op dat punt sluiting gemaakt). Die eventuele extra zekering(en) is of zijn vaak in een apart zekeringkastje of als zwevende zekering in de buurt van de accu gemonteerd.

Roel56 (0), 2 jaar geleden

Bedankt alvast. Het is een niet door Renault aangebrachte trekhaak, altijd normaal gefunctioneerd, wel updates gehad van LPG instalateur, na een reparatie, die zegt dat het niet aan de updates ligt die zei hebben geinstalleerd, Renault zegt dat vanaf 2015 deze herkenning nog niet bestond, installateur van Trekhaak zegt dat alles normaal werkt maar in het systeem een Vinkje aangezet moet worden door Renault, dus iedereen spreekt elkaar tegen, ben het spoor bijster

arjankempeneers (0) PRO, 2 jaar geleden

Zou eerst eens kijken of er spanning staat op de modules van de trekhaak.

pieterp9094 (0) PRO, 2 jaar geleden

Je schrijft dat er ook reparatie is geweest. Was dit alleen de update of is er meer gedaan? Ik zou de trekhaakmodule opzoeken, zekeringen controleren en kijken of er spanning op de module staat. Anders diegene die de trekhaak gemonteerd heeft hem laten checken. Ben je er ook zeker van dat stekkersdoos en aanhanger stekker nog goed zijn en niet vol water staan of zoiets?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Captur of stel zelf een nieuwe vraag.