Renault : trillingen door de gehele auto

Direct na een grote beurt (ook 2 nieuwe banden) bleek er bij exact 100 km per uur een laagfrequente trilling door de gehele auto te gaan. Bij 120 is deze nagenoeg verdwenen. Banden hebben we door wisselen met andere al uitgesloten.

vvv

Geplaatst door vvv (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Overig? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

willyvan (5) PRO, 18 jaar geleden

rechter motersteun wil wel vaker problemen geven

vvv (0), 18 jaar geleden

Denk dat het probleem na de motor (en versnellingsbak) zit omdat het toerental van de motor niet van invloed is op de trilling maar echt alleen de snelheid van de auto.

pieterp9094 (0) PRO, 18 jaar geleden

Het heet dan wel de motorsteun maar hiermee zit ook de bak vast aan het chassis.

hoogfrequent (0), 18 jaar geleden

Welke banden zijn vervangen, voor of achter en zijn er soms voorbanden naar achter gewisseld etc? Zijn de overige wielen er af geweest? Lijkt toch op wielen/banden probleem of aandrijfassen en ophanging bak zoals al genoemd.

vvv (0), 18 jaar geleden

@ Richard
Alle banden zijn vervangen (inclusief de velgen i.v.m. winterbanden) en ook de andere al weer een keer teruggeplaatst gehad.

Vreemd is dat de trilling niet specifiek in de versnellingspook wordt gevoeld maar vnml door de stoelzitting en bodemplaat heen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Overig of stel zelf een nieuwe vraag.