Renault Laguna: Uitvallen motor en schokkende motor tijdens rijden

Bouwjaar: 1995

Goedendag!

Ik heb een probleem met mijn renault laguna 2.0 uit 1995.
tijdens het rijden schokt (bonkt) de motor behoorlijk hard, net of hij aan en uit gaat. Dit gebeurt met name met snelheden boven de 80 km per uur en bij vochtig weer (maar ook soms bij droog weer). Op het dashboard gaan twee lampjes branden, het inspuitsysteem lampje samen met serv.
Kent iemand dit probleem, of ervaring mee?? Ik heb de bougies kabels al vervangen!

Daarnaast is er sinds kort nog een ander probleem, bij het intrappen van de koppeling valt de motor uit omdat de toeren veel te ver weg zakken.
Dit is gekomen nadat ik de accu er ongeveer een dag af heb gehad, kan dit een oorzaak zijn en wat kan eraan gedaan worden?? Hij is namelijk ook al een keer uitgelezen, hetzelfde gebeurde toen ook met de toeren, alleen nog niet zo erg dat hij uitviel.

Alvast bedankt,

Groeten Koen

Koen6359

Geplaatst door Koen6359 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

772 (0), 18 jaar geleden

Waarom Laguna 2006?????

Koen6359 (0), 18 jaar geleden

Sorry...was een foutje!! Hij komt uit 95!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.