Renault Laguna: V-snaar geluiden?

Bouwjaar: 2002

Na alle ellende die we al gehad hebben met onze 2.2 dCi initial. (nieuw stuurhuis,nieuwe versnellingsbak, eerste uitlaatdeel) nu het volgende: tepas en te onpas geeft hij bij het snel loslaten van het gaspedaal (bv bij terug/op schakelen)een geluid dat veel weg heeft van een V-snaar die slap is (overslipt).Dit probleem speelt al zeker een half jaar alleen, je raadt het al,....bij de dealer doet ie het niet. Nu de auto net uit de fabrieksgarantie is zul je zien dat.....
Hopen hier lotgenoten te vinden en natuurlijk een oplossing.

Vr Gr Ruud

ruud10633

Geplaatst door ruud10633 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Eelco2633 (0), 19 jaar geleden

De dealer zal het gewoon moeten repareren onder garantie, aangezien je het al ruimschoots voor de einde van de garantie gemeld hebt.

ksie (0) PRO, 19 jaar geleden

riemspanner of mischien de poelie op de krukas waarvan het rubber gedeeltelijk in los zit ??

ruud10633 (0), 19 jaar geleden

bedankt alvast voor de suggestie,alleen heeft het niets met de V-snaar te maken.Het geluid komt van de linkerkant (motor)
Was ik ook nog vergeten te vermelden dat de krukaspoelie ook al is vervangen . echter het geluid dateerd al van voor die tijd.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.