Renault Espace: versterker audio 4x 25 watt

Bouwjaar: 1999

hallo , kan iemand mij vertellen of er ook zwaardere audio versterkers bestaan voor de Espace.Heb nu het type SCU 2156 van pioneer 4x 25 watt standaard in mijn Espace zitten, kwa geluid ben ik er niet te spreken over.
wie geeft mij advies?

ruudjuh

Geplaatst door ruudjuh (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Espace? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ksie (0) PRO, 19 jaar geleden

of het kan weet ik niet. maar als je de versterker bedoeld onder de rv stoel dan kost deze ongeveer 525 euro

ruudjuh (0), 19 jaar geleden

Ja daar wordt je niet vrolijk van, het is een ingewikkeld apparaat.(versterker)dit vanwege aansluitpunten en stekkers welke niet normaal voerbaar zijn in de handel.
Ben naar de dealer geweest en deze zei dat er twee type versterkers zijn n.l. 4 x 15 watt en 4 x 25 watt.Er is geen optie voor de Espace 3.De espace 4 daar integen is wel beter uitgerust en heeft een goede audio versterker in de auto 4x 45 of 4 x 50 watt of kan zelfs hoger kwa vermogen.
Inderdaad de versterker kost over de 500 euro's voor de renault Espace 3.Misschien iets met de boxen doen deze zijn ook niet veel soeps volgens Renault.Met andere woorden de Fransen geven niet zoveel om muziek dus komt er ook een flut audio installatie in zo'n prachtig auto waar je uren mee kunt toeren.Toch een min puntje vind ik......Jammer!!!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Espace of stel zelf een nieuwe vraag.