Renault Laguna: Verwisselen markeringslicht rechtsvoor.

Bouwjaar: 2002

Vandaag kreeg ik een melding op het dashboard dat het markeringslicht voor (bijrijderskant) defect is. Dus ik dacht dat ik dat lampje zo even kon verwisselen maar dat viel dus tegen. Het is compleet volgebouwd en ik kom er niet bij!

Hoe kun je zo eenvoudig mogelijk dat lampje verwisselen???

Alvast bedankt!

Arie74567

Geplaatst door Arie74567 (0) , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

rob9958 (0), 18 jaar geleden

Jij bedoeld het stadslicht?
Je moet dan de plasticplaat die daar zit uitbouwen; losnemen plastic schroeven, daarna vulopening van het waterresevoir eraf nemen. Zo kun je, met enig gepruts en op gevoel, bij het lampje.

Ik heb dit zelf ook gehad en voor de eerste keer in de 30 jaar dat ik nu auto rijd het ik een lampje laten wisselen door de garage.....
Geen goede ontwikkelingen vind ik dit; lees duur!

Succes ermee, Rob.

DirkJ2312 (0), 18 jaar geleden

Ik heb het zelf net ook gedaan wordt bij mijn laguna GT niet aangegeven maar met behulp van het instuktieboek(je)viel het eigenlijk best mee heb maar korte vingers dan ben je wat in het nadeel!
Succes Dirk

Arie74567 (0), 18 jaar geleden

Lamp verwisselen is inmiddels gelukt! Bedankt voor reacties!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.