Renault Scenic: Vlotter vervangen

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Hallo techneuten,

ik heb een scenic van '98 waarvan ik de vlotter heb vervangen na dat er in de oude wat problemen kwamen. Ik heb een andere vlotten op de sloop gekocht en deze gecontroleerd dmv de stekker erop aan te sluiten, de vlotter fuctioneerde op deze mannier goed. (Brandstof niveau en reserve lampje)

Dus de vlotter ingebouwd maar nu start de auto niet meer, vervolgens proberen aan te slepen maar ook zonder sucses.

Kan iemand mij hiermee helpen, ik heb de auto elke dag nodig. Een snelle reactie stel ik zeer op prijs.

Met vriendelijke groet Ger.

Geplaatst door

Ger Seniec (0)

al 14 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

de vlotter is ook je benzine pomp dus als je spanning op de pomp hebt zal ie stuk zijn.als je hem op contact zet komt er 2 seconde spanning op en zou je hem ook moeten horen zoemen

abc 0
badge

14 jaar

Hallo abc, Had van de sloop een pomplose vlotter unit gekregen. (kreeg dus geen 2 sec moter geluid.) Dus heb ik deze er weer uit gehaald en de vlotters overgezet. (vlotter los klikken en solderingen los maken, hierna de andere vlotter erin geklikt en vast gesoldeerd) hierna was het starten en lopen.

Wil je graag even bedanken voor jou snelle en duidelijke antwoord.

Vriendelijke groet Ger.

Ger Seniec 0

14 jaar

Tsja zonder benzinepomp zal die niet draaien:P Fijn dat het weer opgelost is.

Bas_petiet 0
badge

14 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.