Rover 45: Af en toe slecht starten

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6i K-Motor

Probleem met starten van een Rover 45 benzine 1.6i. Als die start loopt die ook gewoon goed! Haal je sleutel uit contact en start daarna weer wil die soms echt slecht aanslaan,en als die aanslaat valt die direct weer uit!
BDP sensor vervangen,nokkenassensor verv, bougies verv, brandstofpomp verv, ECU is geupdated, en ECU is ook uitgewisseld.Auto heeft 20.000km gelopen!
Iemand een idee???

Bedankt,

kimidriessen

Geplaatst door kimidriessen (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Rover 45? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

garageburgwal (0) PRO, 17 jaar geleden

Durf het bijna niet te vragen ................... geen foutcodes?

kimidriessen (0) PRO, 17 jaar geleden

[quote=garageburgwal]Durf het bijna niet te vragen ................... geen foutcodes?[/quote]
Foutcodes staan er niet in! Uitgelezen met T4 testkast.Dat is juist het rare.Inmiddels hebben we ook al bobines met bougiekabels uitgewisseld,gasklephuishuis uitgewisseld,probleem zit er nog in.

kimidriessen (0) PRO, 17 jaar geleden

Probleem is opgelost! Ongelooflijk maar waar! accuprobleem! Hierin leek probleem echt niet in te zitten!Starten verliep goed als die aansloeg,toch was accu net op het randje, waardoor ecu continu net niet zijn boordspanning vasthield.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Rover 45 of stel zelf een nieuwe vraag.