Rover 416si 16v: help!!!!!motor wil niet meer starten wat is de oorzaak

Bouwjaar: 1997

hallo
ik heb mijn rover 416 si uit 1997 andere cillenderkop erop gezet maar nu krijg ik hem niet meer aan de draai, alles is verder goed vonk is er benzine is er ook. distubishi rien staat goed ook de schakelaar achter de asbak voor brandstof pomp is ook goed. hij wil zeg maar bijna aanslaan maar als ik ff aan het gaspendaal zit wil hij niet meer. ik ben nu al 5 uur bezig maar nog niks heb de computer al reset.

wie weet wat de oorzaak is..

ik heb van de week de oude kop eraf gehaald hij draaide toen op 3 cilenders was toen lek dus ik heb nu en andere .. hij draaide toen wel goed op 3 cilenders maar nu niks meer ?>??????

peter8806

Geplaatst door peter8806 , lid sinds 18 jaar geleden

2 Reacties

peter8806, 17 jaar geleden

hoi.
ik heb de motor weer aan de draai. maar nu wil hij niet op lpg-g3 ik hoor hem wel klikken na 3 minuten maar slaat dan af wat kan hier de oorzaak van zijn. moet ik iets reseten of zoiets

peter8806, 17 jaar geleden

hij draait al weer draaitje los.

maar 5 minuten nu is de motorblok stuk hij rookt dus olie op de zuigers???????? dus moet maar en andere blok in

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Rover 416 of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.