Rover 600: koppeling ontluchten

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0

Ik heb een problem met het ontluchten van de koppeling. Ik heb de hulpcilinder vernieuwd en heb de koppeling ontlucht met z'n twee door één te laten pompen en daarna pedaal ingetrapt en de ontluchtingsnippel losgedraaid en weer dichtgezet. Dit verscheidende keren herhaalt maar er blijft een vrije slag inzitten en kan niet met draiende moter schakelen. Wie ho wie heeft de oplossing voor mij,alvast allemaal bedankt

daimler

Geplaatst door daimler (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Rover 600? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Punt (35) PRO, 14 jaar geleden

Heer Rijneveld De stand of ligging van sommige cilinders is zodanig dat het veel moeilijkheden op kan leveren. Vloeistof aanvoeren van onderaf of de koppelings-hefboom bij de bak terug duwen. Wat mij meestal lukt met rustige slagen en met een rustpauze weer ontkoppelen ,Je ziet dan alsnog de luchtbelletjes verschijnen .Ook wordt er wel geopperd ,zet het koppelingspedaal voor een nacht vast in de onderste stand. Dit komt uit de trukendoos en die staat naast mijn gereedschapkar. Gelezen in een topic. ! Succes Jan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Rover 600 of stel zelf een nieuwe vraag.