Rover 600: LIchtje SRS blijft branden!

Bouwjaar: 1997

1.Lichten laten branden=baterij leeg.
2.Auto in gang geduwd.
Geen probleem maar nu blijft mijn lampje v/d airbag branden.Heb reeds de batterij effe ontkoppeld omdat ik dacht dat het systeem dan zou gereset worden maar blijft branden???

ovi

Geplaatst door ovi (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Rover 600? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

oldford (0) PRO, 18 jaar geleden

Computer voor Airbags heeft de spanningsval gezien en hoogst waarschijnlijk een foutkode gezet met de omschrijving "Voedingsspanning te laag". Bij dealer of vakgarage laten resetten, accu los helpt hier niet.

robbie10011 (0) PRO, 18 jaar geleden

hey hallo

je moet even je kap om je richtingaanwijzers los draaien en op zoek gaan naar een gele stekker. die gele stekker moet je door verbinden met een splitpen en dan op contact zetten. het srs laampje gaat knipperen. na 10 seconden zet je hem van contact en haal je de splitpen er weer uit en zet hem vervolgens nog een keer op contact. als het nu goed is blijft het lampje uit als je de auto start.
mvg robbie

ovi (0), 18 jaar geleden

Hoi Rob!
Ik heb de kap (aan het stuur) losgemaakt maar vind enkel een grote licht gele stekker (met veel draden dus)om mijn lichten en pinkers te bedienen.
Verder zit er nog een klein grijs stekkertje in mijn stuur maar dat krijg ik er niet uitgetrokken.
Graag wat meer info.
D.b.v.
Ivo

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Rover 600 of stel zelf een nieuwe vraag.