Rover Cabriolet: MG-f schokbrekers

Bouwjaar: 1998, Motorcode: 1.8i

hoi, ik heb een MG-f alleen heb ik zeer veel problemen met drempels. Hij is enorm verlaagd, heb dit in het boerenland gekocht dus tijdens de test rit kwam ik natuurlijk geen drempel tegen behalve die ene koe..:)
Maar hier in rotterdam is het een en al drempel. Kan deze makkelijk bijv 3 min verhoogd worden. Iemand een idee of advies en wat zullen de kosten zijn.

Thanks

Harry

donbacardi

Geplaatst door donbacardi , lid sinds 16 jaar geleden

1 Reactie

michaelf PRO, 14 jaar geleden

Verlaagd is hij waarschijnlijk niet. De MGF uit dit bouwjaar heeft vloeistof vering en waarschijnlijk is er in de loop der jaren wat van verloren gegaan. De rijhoogte hoort voor van hart wiel tot onderkant spatbord 368 +/- 10mm te zijn. Het vullen moet met speciale vloeistof met een pomp te gebeuren. Kosten voor dit zijn bij mij 15 euro per kant maar wat een ander er voor rekend kan natuurlijk anders zijn.

grt Michael

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Rover MG-F of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.