Rover 75: Motor slaat af bij verschillende omstandigheden. Brandstof toevo

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0 CDI

De motor van mijn rover slaat af bij verschillende omstandigheden. Stationair, 130 op de snelweg, 50 in de stad, maakt niets uit. Na enige tijd wachten wil hij wel weer aanslaan, en loopt dan weer als een zonnetje. De tank was iets minder als kwart vol. Na tanken (41 liter) was het probleem weg. Auto reed weer als een zonnetje.
Wat kan dit zijn? Het lijkt een probleem in de brandstof toevoer.

minsuz

Geplaatst door minsuz (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Rover 75? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

jan T (20) PRO, 17 jaar geleden

john laat hem eens uitlezen.
groetjes jan.

minsuz (0), 17 jaar geleden

Jan, auto is uitgelezen. Helaas geen storingen gevonden. Het probleem doet zich alleen voor bij een bijna lege (niet een te lege) tank. na tanken van 41 liter is de tank weer vol en is het probleem weer weg.

michaelf (0) PRO, 17 jaar geleden

Tank bestaat uit 2 compartiementen zitten 2 units in waarschijnlijk de linker unit uit elkaar geploft is een modificatie voor!

grt Michael

minsuz (0), 17 jaar geleden

Michael, bedankt voor de tip, garage heeft de unit gewisseld, nokkenassensor vervangen en proefgereden. Morgen haal ik de auto weer op en dan maar hopen dat het probleem verleden tijd is.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Rover 75 of stel zelf een nieuwe vraag.