Rover 75: wissers blijven werken zodra kontact aan staat

Bouwjaar: 2001

Weet er iemand wat de oorzaak zou kunnen zijn van de "niet uitschakelbare wissers"? Ze blijven op stand 1 werken, ongeacht de stand van de schakelaar. Voorlopig is de zekering uitgetrokken om de klant met de wagen te laten verder rijden. Ik heb helaas geen schema van de elektriciteit.

garagebraeckman

Geplaatst door garagebraeckman (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Rover 75? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

ace2k (0) PRO, 18 jaar geleden

controleer de schakelaar eens, misschien dat deze binnenin ergens contact blijft maken.

garagebraeckman (0) PRO, 18 jaar geleden

Ja, 't is het meest logische. Morgen komt de wagen binnen, we zullen eens kijken. Ik laat dan wel horen hoe de zoektocht verlopen is! Alvast bedankt voor de reactie.

robbie10011 (0) PRO, 18 jaar geleden

hey hallo

hou wel even in je achterhoofd dat de ruitenwissermotor van een rover 75 vaker kapot gaat. en anders zou je het ook kunnen zoeken in de ecu van de ruitenwisser motor. uitlezen is eventueel ook een oplossing

garagebraeckman (0) PRO, 18 jaar geleden

Dag allemaal,

De klant is binnengekomen met de wagen.... maar de wisser doet nu terug normaal?? Dus voorlopig is het afwachten. Ik heb nog geen uitleestoestel, ik heb vooral oudere wagens op onderhoud en twijfel nog welk type ik zou aanschaffen. Nu sturen we de klant naar de dealer indien zich een specifiek electronisch probleem voordoet. Voorlopig zou het rendement nog te laag zijn.(vermoed ik)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Rover 75 of stel zelf een nieuwe vraag.