Saab 9000: Alarm

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.3 CSi

Er zit bij mij een (twee maanden na aflevering achteraf ingebouwd) Saab alarm op
Nu weet ik niet of alle 9000's al centrale deurvergrendeling met AB hebben en ik weet al helemaal niet of die via het alarm geschakeld is. Ik doe hem dus gewoon met de sleutel op slot of open.
De vorige eigenaar had geen handzenders die hij kon overhandigen, maar ik heb wel het certificaat van het alarm, plus de sleuteltjes om het alarm bij de sirene uit te zetten. Er zit bij die sleuteltjes ook een klein blikken plaatje met een nummer op.
Enig idee of ik hier of daar aan nieuwe handzenders kan komen?

Ik moet er wel bij zeggen dat er bij de boekjes ook nog een handleiding zat voor de montage van een losse startonderbreker dmv een cijfercode, maar ik denk dat die los van het alarm stond (Het zit er namelijk niet (meer) in)
En ik kan gewoon starten

Knientje

Geplaatst door Knientje (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Saab 9000? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

eddyarc (0), 14 jaar geleden

als je afstandbediening wil koop dan een unverseel setje en plaats dat op je wagen.
dat is het simpelste.

leo saab (0) PRO, 14 jaar geleden

Daniel vermoedelijk eagle alarm,stuur unit uitbouwen en opsturen,tijdelijk doorverbinden met gele doorverbinder verkrijgbaar bij de saab dealer,gr Leo

Knientje (0), 14 jaar geleden

en waar kan ik dat ding vinden Leo. Is dat trouwens een kostelijke grap? Het gaat mij meer om de AB voor de CV (wat makkelijker als je je handen vol hebt of haast hebt in de stromende regen) dan om het alarm
Rechts onder het dashboard volgens de thesaabsite.com?

leo saab (0) PRO, 14 jaar geleden

Ja rechts in het dachboard boven het kastje,prijs weet ik niet, gr Leo

Knientje (0), 14 jaar geleden

Volgens mij hebben ze er al eens aan zitten prutsen, ik zie een grijs kastje (vrij groot) dat met één schroefje vast zit aan het onderste deel van het dashboardkastje waar volgens mij ook bekleding moet zitten, maar dat zit er niet (meer) Dus vrij bereikbaar maar niet criminal proof), maar dat maakt het voor mij ook alleen maar makkelijker, ik kan er zo bij waardoor bij mij de gedachte opkwam, als ik de module nou vervang door een zelfde module van een andere auto waar de handzenders (nog) wel bij zitten, is mijn probleem dan ook opgelost of is dat te simpel?
Want dan zou ik het als volgt kunnen doen. Oude module los, stekkers los, "nieuwe" module erin, stekkers vast en klaar is Knientje?
Ik heb nog geen tijd gehad om het kastje nader te bekijken om te zien wat er op staat

Knientje (0), 14 jaar geleden

Kleine toevoeging: op het grijze kastje staat het merk INTERALDU

leo saab (0) PRO, 14 jaar geleden

Als je een interaldu met zender kan vinden werkt het weer maar dit merk word al een jaar of 15 niet meer geleverd, groet Leo

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Saab 9000 of stel zelf een nieuwe vraag.