Saab 9-5: temperatuurmeter staat op 50 gr. kachel gaat niet aan???? proble

Bouwjaar: 2001, Brandstof: LPG, Motorcode: 2.3 turbo

onlangs stond onze temperatuurmeter eerst op 16 graden, toen op 36 en nu blijft hij staan op 50 graden? daardoor doet de kachel het niet, wat kan er kapot zijn en is dit makkelijk zelf te verhelpen of te vervangen. ook hebben we een gastank die verplaatst is van de kofferruimte naar de reservewielbak om meer ruimte te krijgen, steeds ging het motorlampje branden maar de dealer kon niets vinden, de motor was ok! maar steeds gaat als je een tijdje gereden hebt het systeem van de gastank piepen waardoor je verder moet rijden op benzine? Bij de apk keuring is de auto afgekeurd omdat het laatste deel van de leiding uit kunststof is, kan dit de reden zijn? is er bij de ombouw verkeerd materiaal of hetzelde materiaal gebruikt?

snippe18

Geplaatst door snippe18 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Saab 9-5? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

leo saab (0) PRO, 13 jaar geleden

ik ga er van uit dat je het over de buiten temp meter hebt,dan is het probleem meestal de temp zender deze zit midden,onder in de voor bumper.het gas probleem weet ik niet groet Leo

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Saab 9-5 of stel zelf een nieuwe vraag.