Saab 9-3: trillen

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: 120pk

heb een saab vector van 120 pk geleverd 31.01.2006 staan 14000 km op nu ,tussen de 2000 en 2100 t/m heb ik een trilling waardoor de achteruitkijkspiegel begint te trillen dat is juist tussen de 120 en 130 in 6 versnelling zeer lastig zeker s'nachts het is heel de auto die ligt trilt want mijn sleutelbos trilt mee, is al 2maal binnen geweest ze vinden niks moet nu dinsdag nog eens binnen gaan nog eens kijken heb nog weinig vertrouwen in garage . Het schuifdak +daschbord maakten lawaai ook verteld en ze antwoorden we kennen het probleem het is geen garantie maar ze konden er wel wat aan doen het zo me tussen de 800 en 900 euro kosten
zit bij de hoofdverdeler in belgie graag reactie's


ps in de garage stelden ze voor om een andere achteruitrijspiegel te plaatsen

staff

Geplaatst door staff (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Saab 9-3? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

staff (0), 17 jaar geleden

schuifdak en daschbord kunnen opgelost worden met teflon spray

Stil Waterke (0), 17 jaar geleden

Mijn dashboard maakt ook kraakgeluiden en dan krijg je als antwoord dat het plastiek is en de afwisseling warm-koud enz..ze vinden da normaal maar voor "n auto van zoveel geld, vind ik da niet normaal....ik weet wel dat als de auto waarmee ik een testrit gemaakt heb, ook zo kraakte, er nooit bij een saab in huis was gekomen..de verkoper predicte toen =: " ons dashboard is van beton"....ik heb tot nog toe altijd met franse auto's gereden en die hebben, nieuw zijnde, nooit zo kraakgeluiden gemaakt, wel als er al wat kms op de teller stonden..

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Saab 9-3 of stel zelf een nieuwe vraag.