Seat Toledo: Afstandbediening/Centrale kast (ontvanger) defect?

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: AGN 1.8 20v

Kan mij iemand vertellen waar de centrale kast van de afstandsbediening (cv)zich bevind in de seat toledo (2000)? Mij afstandbediening doet het niet meer, ik heb een nieuw zender geplaatst en opnieuw ingelezen zonder resultaat. Is het mogelijk dat de centrale kast defect is?. Wat kost zo een kast?. Kan ook iets anders kapot zijn waar door de afstandbediening niet meer doet?

JFlores

Geplaatst door JFlores (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Toledo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Peter Schouten (0), 16 jaar geleden

Volgens mij heeft een Toledo ook een cv die werkt met een vacuumpompje. Waarschijnlijk vind je hem achter de bekleding van de kofferbak aan de rechterzijde. Ze gaan vaker stuk... (mij ook gebeurd bij 'n Ibiza).
suc6
Peter

Audidriver73 (0) PRO, 16 jaar geleden

Ik heb hetzelfde probleem met een toledo tdi uit 2001. Als ik de auto met de sleutel afsluit werkt de centrale vergrendeling wel, alleen de afstandsbediening doet het niet.

Berry69 (0) PRO, 16 jaar geleden

Centrale kast zit achter de afdekking linksonder het stuur. Heb je de ab op de goede manier gesynchroniseerd? Heb je de goede nieuwe ab? Er zijn nl verschillende frequenties waar deze op werken. Moet uitgezocht worden op chassisnr. Probeer ook eens om de accuklem even los te maken, heb weleens gehad dat dit hielp. Maar de centrale kast gaat ook wel eens stuk, al is het niet vaak. Weet zo uit mn hoofd niet wat die kost. Succes.

Audidriver73 (0) PRO, 16 jaar geleden

Bedankt voor de reactie, ik zal het in elke geval gaan proberen met de accuklem los te halen.

Audidriver73 (0) PRO, 16 jaar geleden

Accuklem loshalen en dan zender opnieuw inlezen volgens instructieboekje helaas zonder resultaat.
Navraag bij dealer bleek dat de afstandsbediening in de sleutel wel regelmatig stuk gaan.
Ik heb een nieuwe besteld (45euro) maar inlezen volgens instructieboekje nog steeds niet.
Monteur bij seatdealer vertelde mij dat dit inderdaad niet altijd gaat en eerst de oude gegevens van de defect afstandsbediening gewist dienen te worden via de vagtester.
Mijn vraag of dit ook met vagcom gaat werd beantwoord met ja omdat de monteur dit kende.

Dit gaat als volgt:
Inloggen op module 46, dan aanpassen 10, kanaal 0 een 0 saven (leerwaarden wissen), dan in kanaal 1 het aantal afstandsbedieningen ingeven die je wilt inleren, dan test en vervolgens save. Nu binnen 15sec gedurende minimaal 1sec de opentoets op de nieuwe afstandsbediening drukken. Je hoort dan klik onder het stuur. Klaar.
Bij mij is het op deze manier vandaag gelukt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Toledo of stel zelf een nieuwe vraag.