Seat Cordoba: CD-wisselaar

Bouwjaar: 2000

Hoi !

Ik heb een Cordoba Vario Plus 1.9 TDI uit 2000 met fabrieksradio.
Is het mogelijk om hier een CD-wisselaar in te bouwen?
Zoja, welke interface heb ik hier dan voor nodig en welke wisselaar kan ik dan het beste pakken?

groeten,
Marc

Marc Vos

Geplaatst door Marc Vos (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Cordoba? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

melle (0) PRO, 19 jaar geleden

hallo,
als je radio voorbereid is voor een wisselaar kun je zien aan cd knopje rechts boven display,past er een wisselaar achter van panasonic het type weet ik zo niet zal morgen kijken,en natuurlijk de orginele van seat.
melle

Marc Vos (0), 19 jaar geleden

Hoi Melle,

Ik heb geen CD knopje boven het display zitten. Is het dan helemaal niet mogelijk om een CD wisselaar er op aan te sluiten?

gr
Marc

melle (0) PRO, 19 jaar geleden

hallo

Je radio is niet voorbereidt voor een cd wisselaar,je kunt een stand alone wisselaar van pioneer gebruiken die werkt via je antenne ingang met een los display of een nieuwe regelunit bij de dealer kopen die wel geschikt is voor een wisselaar deze kost ongeveer 160 euro en dan een wisselaar monteren je rds 2 knopje wordt dan je cd wisselaar toets.
Vr.gr. Melle

Marc Vos (0), 19 jaar geleden

HOi Melle,

Ik zit zelf in de elektronica en dan lijkt mij de 2e optie toch wel de beste methode. Ik heb wel eens vaker gehoord van mensen die zo'n FM-modulator gebruiken, dat deze nogal eens wil verlopen.. Dus dan moet je zo nu en dan je frequentie weer overnieuw vastleggen.
Zit bij de nieuwe regelunit al een interfacekabel bij, of moet die dan nog apart aangeschaft worden?

gr
marc

melle (0) PRO, 19 jaar geleden

hallo
bij de orginele wisselaar zit geen kabel die kun je het best zelf maken met orginele stekkers en een schema,de panasonic cx-dp88n kan ook hier zit een kabel bij.
Vr gr melle

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Cordoba of stel zelf een nieuwe vraag.