Seat Arosa: Centrale deurvegrendeling/eletrische raam links Arosa

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4 16v

Ik heb een Arosa van 2001 waarvan de centrale deurvergrendeling niet meer via de standaard afstandbediening op sleutel werkt. Heb de auto al uitgelezen en niets gevonden. De accupolen al los gehad, en ook al nw. batterijen in de sleutel gezet. Weet iemand waar ik verder kan zoeken.

En tevens werkt het elektrische raam linksvoor ook niet. Wellicht dat het met elkaar te maken kan hebben?

burteasten

Geplaatst door burteasten (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Arosa? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

kaleido 1 (1665) PRO, 10 jaar geleden

Met de sleutel via het linkerslot , gaat alles wel op slot ?
Geen zekering defect ?
Bedrading in doorvoer tussen deur en A stijl al gecontroleerd ?
Wel spanning op de schakelaar van het raam ?

burteasten (0), 10 jaar geleden

Ja centrale deurverendeling werkt verder goed, alleen niet via de afstandsbediening op de sleutel. En van het elektrische raam hoor je alleen het relais, heb de hamer methode ook al geprobeerd, maar werkt ook niet. Zekeringen zijn goed, en bedrading is gecontroleerd. Zal nog wel even de schakelaar controleren op spanning, dat had ik nog niet gedaan.

kaleido 1 (1665) PRO, 10 jaar geleden

Opnieuw inleren al geprobeerd ?

burteasten (0), 10 jaar geleden

Nee, Zal ik deze week even proberen met Vagcom.

burteasten (0), 10 jaar geleden

Het elektrische raam werkt weer. Ik heb de onderste en bovenste deurpaneel eraf gehad, en raammechaniek enz. eruit gehad. Alles gesmeerd, en motor gecontroleerd. En de motor werkte wel toen hij eraf was. Dus alle kabels vanuit de deur tot in de auto weer doorgemeten, ook alle stekkerverbindingen los gehad, en met contactspray ingespoten. Alles weer gemonteerd, en toen deed het raam het weer. Dus wat het nu precies is geweest weet ik niet, maar hij doet het weer.

Maar het lukt me niet de centrale deurvergrendeling in te leren, ook niet met Vagcom. Dus maar even een keer naar de dealer om te kijken of het hun wel lukt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Arosa of stel zelf een nieuwe vraag.