Seat Ibiza: koppelings kabel

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 code 1y

heb de koppeling met de drukgroep vervangen en alles correct weer in elkaar gezet maar nu slipt de koppeling,weet iemand hoe ik de kabel af moet stellen op de bak, het is een zwart omhulsel van zo,n 20cm .hij zal wel zelf stellend zijn , maar kan kan ik de kabel stellen zonder dat ik iets afbreek.
en moet ik de koppelingskabel er eerst weer af halen.
vriendelijke groeten cor.........

corschaap1

Geplaatst door corschaap1 (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Ibiza? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

anoniem-1573996169 (0), 12 jaar geleden

als hij nu op spanning staat kun je hem niet ontlasten,even op de bak loshalen dan de kabel recht houden en aan de binnenkabel trekken dan trek je hem ineens langer hij schiet dan uit de vergrendeling,dan dat plastig zwart geval vastzetten met die 2 lippen die er normaalgesproken aanzitten,of met 2 man even de vergrendeling ingedrukt houden dan de kabel weer terugplaatsen en hij doet de rest vanzelf,dat langer trekken kan weleens een paar pogingen duren hij moet echt helemaal ontlast zijn anders wil dit niet lukken,normaal gesproken als de kabel gemomteerd zit kun je zo de binnenkabel langer trekken.

corschaap1 (0), 12 jaar geleden

hey robby....thanks voor de snelle reactie......super bedankt,ga het vandaag proberen .
je hoort nog van me als het gelukt is.
groetjes cor

corschaap1 (0), 12 jaar geleden

heb je advies opgevolgd,was wel even friemelen.....maar hij schakelt en rijd perfect
bedankt........

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Ibiza of stel zelf een nieuwe vraag.