Seat Toledo: Lek in de gasinjectoren

Bouwjaar: 1995

Na de keuring van mijn Seat bleek er een gaslek in het injectiesysteem te zitten. Aangezien ik op dit gebied volkomen leek ben, wilde ik graag weten wat de kosten zijn om zoiets te laten repareren...het gasverdeelhuis was notabene 3 dagen ervoor vervangen!!

A3aan45

Geplaatst door A3aan45 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Toledo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

hakeemolajuwon (0) PRO, 19 jaar geleden

Waaruit bleek dat de gasinjectoren lek zijn? Liep de motor niet op vier cilinders? En hoe heeft de keurmeester het lek vastgesteld?

A3aan45 (0), 19 jaar geleden

De precieze oorzaak van het lek kon de keurmeester ook niet geven. Hij heeft er een gasdetector ingehangen. Ben ermee naar LPG-garage gegaan en daar deden ze hetzelfde. Het ging van kwaad tot erger. De verdamper was van een oud type waarvan de pakking weg was, dat zet dus uit bij het warmworden. Het lek bleef en hebben ze dus de slangen vervangen, die waren hard geworden door de jaren en begonnen dus te scheuren. Er zat ook een scheur bij de injectoren en alle nuldrukregelaars zijn vervangen. Met een nieuw verdeelhuis erbij 800 pleuro armer, maar wel weer veilig en inmiddels door de apk heen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Toledo of stel zelf een nieuwe vraag.