Seat 0: Luchtmassameter

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: TDI 1.9 81kw

Hallo, ik wil is iets vragen in verband met de debietmeter. Ik had de wagen in september gekocht. Toen scheelde er iets aan de debietmeter, maar de persoon had het verwisseld (had ook garantie). Tot maart 2008 is het goed gegaan en toen werkte het weer niet. Ik ben dan een ander gaan halen nadat ik de wagen aan de pc had laten aansluiten, en een week daarna was het weer stuk. Wel was de debietmeter een 'exchange' ofzoiets. Dus niet 100% nieuw (hebben ze gezegd). Ik had mijn geld terug gekregen en ben dan een ander gaan halen (Pierburg), met deze heb ik 2 maanden goed gereden en dan weer stuk. Ben het gaan vervangen (garantie) en rij nu al bijna 2 weken, voorlopig is alles goed. Wat zou de oorzaak kunnen zijn dat het in korte tijden stuk gaat?
Ik laat het aan pc aansluiten, ze zeggen dat alles goed is.
Het is nogal vervelend want ik heb niet veel vertrouwen in de wagen. en als het stuk is, trekt de wagen helemaal niet meer.

leviis

Geplaatst door leviis (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat 0? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

alexander242 (0) PRO, 15 jaar geleden

Wat voor luchtfilter heb je, zit ie wel goed gemonteerd? Belangrijk voor de levensduur van een LMM.

leviis (0), 15 jaar geleden

Wat bedoel je met wat voor luchtfilter heb je?? ik heb pas zelf deluchtfilter vervangen. dit keer was het wel alsof het klikte in de luchtfilterdoos. de vorige had ik ook zelf geplaatst maar die had ik gewoon erin gelegd. maar nu heb ik er op geduwd aan de zijkanten en het was alsof het erin klikte. ik denk wel dat het nu goed in zit. maar wat voor luchtfilter?? weet ik niet. gewoon van een autopart gekocht.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat 0 of stel zelf een nieuwe vraag.