Seat Ibiza: Motor valt vaak uit.

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

Hallo,

Ik zit met he volgende probleem...

Wanneer ik een beetje laag in de toeren zit, valt de motor geregeeld uit bijvoorbeeld wanneer ik een bochtje in zijn 2 neem met een niet al te hoge snelheid, valt hij geregeld uit.. ik ben er wel eens op gaan letten en dacht dat het aan mijzelf lag, dat ik de koppeling niet goed bediende of iets dergelijks.. SOms heb ik ook wel dat hij WIL uitvalleen maar nog net wat gas bijgeef (accu lampje brand even) de motor toch blijft draaien. Helaas kan ik niet zien hoeveel toeren ik draai, gezien ik geen toerenteller heb. Heeft dit misschien iets te maken met de stationaire afstelling van de motor?!

Frankster

Geplaatst door Frankster (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Ibiza? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

jan T (20) PRO, 15 jaar geleden

ja het zou aan de gasklep kunnen leggen lijkt me verstandig om eerst het storinggeheugen uittelaten lezen komt daar niks uit dan de gasklep goed reingen zodat hij goed kan afsluiten en deze dan opnieuw in de bassisstand zetten.

groetjes jan,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Ibiza of stel zelf een nieuwe vraag.