Seat Inca: plastic binnenkant deur

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 sdi

ik heb mijn slot vervangen, en moet binnenkort het binnenwerk van mijn electrische ramen vervangen. ik heb het plastic zeil wat achter de deurbekleding zit weggehaald. weet iemand of dit plastic los te koop is, en waarvoor is het plastic precies?

alvast bedankt

jeroenwd40

Geplaatst door jeroenwd40 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Inca? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

jan5047 (0) PRO, 13 jaar geleden

zal wel te bestellen zijn bij de dealer maar als je zelf een stevig stuk plastic hebt kun je dit er ook tegen plakken, (kunje het dan niet hergebruiken)

jeroenwd40 (0), 13 jaar geleden

kan het plastic niet meer terugplaatsen is gescheurd met demonteren, een stevig stuk plastic plaatsen is een goed idee. maar wat is de functie van het plastic precies, is dit tegen het vocht of geluid?

Punt (35) PRO, 13 jaar geleden

Jansen ,In die deur komt water en wind voor ventilatie. Ook door de schuine stand loopt het water zo langs de binnenbekleding naar binnen. Naar binnen is vaak makkelijk maar de bekleding en vloerbedekking droog krijgen is het probleem. VAG draait het nu om en maakt de binnenkant van de deur dicht en moet je nu voor reparatie de buitenplaat demonteren. Stevige vuilniszak is goed genoeg maar plak de onderzijde waterdicht af. Succes.

jeroenwd40 (0), 13 jaar geleden

ok, bedankt voor de antwoorden.

jeroenwd40 (0), 13 jaar geleden

heb plastic gespannen, blijft mooi droog nu

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Inca of stel zelf een nieuwe vraag.