Seat Marbella: radio-aansluiting

Bouwjaar: 1994

in de marbella kan ik geen antennekabel vinden, vanaf de motor zie ik twee draadjeslopen. is er geen normale aansluiting.
p.s. gaarne nog tips over mijn vorig onderwerp(koelvloeistof)

laurents

Geplaatst door laurents (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Marbella? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

blijegeit (0) PRO, 19 jaar geleden

ok. als eerste.. marbella's worden al sinds 1996 1997 niet meer gebouwd. dus de jouwe zal niet een 2004 model zijn :)

als je auto een antenne heeft dan kan je vanaf dat punt de kabel gaan volgen. misschien hebben ze hem wel afgeknipt (om de een of andere reden)

en in een marbella zit nog geen iso-norm stekker, je zult dus zelf moeten gaan kijken wat de 12v - constant en wat de massa is. een 12v - geschakeld zul je zelf moeten gaan trekken, aangezien die er niet in zit.

ook de boxdraden moet je dus zelf gaan opzoeken.. begin bij de box en kijk naar de kleur van de draad. dit werkt snel en makkelijk. eventueel een weerstandsmeting doen als de kleuren niet overeenkomen tussen radio - vakje en box draden.


suc6 ermee.


(ga nu even nara je KV probleem kijken)

laurents (0), 19 jaar geleden

Sorry, het bouwjaar is 1994 wanneer ik de antennekabel vanonder motorkap bekijk is het een zwarte kabel waaruit twee draden tevoorschijn komen deze gaan over naar ongeveer 10 a 12 cm in twee andere dunnere draden. deze draden kan ik onder het dashbord in de anderekabels nog niet terug vinden.
wat is jullie advies?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Marbella of stel zelf een nieuwe vraag.