Seat Toledo: Seat

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8i

Pas heb ik een toledo 1.8i gekocht van het bjr. 1996. 193.300 op de teller. Ik heb nu een vervelende probleem aan de auto namelijk, temperatuur lampje blijft knipperen, temperatuur meter op normaal, maar het temperatuur meter begint pas na 20 min rijden op te lopen. Ik heb ondertussen de temperatuur sensor vervangen 4 polig sensor en het expansievat sensor is nagekeken. Ik heb ook de instrumentenpaneel uit gehad, om te kijken of er een los contact aanwezig is, maar ondanks alles blijft de temperatuur lampje knipperen. Weet iemand wat er mis is en kan mij hiermee helpen AUB.

vriendelijke groet,

Eric uit Nijmegen

chiko

Geplaatst door chiko (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Toledo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

moderator (0) PRO, 13 jaar geleden

Thermostaat?

chiko (0), 13 jaar geleden

[quote=moderator]Thermostaat?[/quote]
Zou dat de probleem zijn, nou bedankt ik ga morgen op mijn werk bij Renault een nieuwe thermostaat bestellen voor mijn toledo. Ik hou jullie op de hoogte, bedankt.

Eric

stefan84 (0), 13 jaar geleden

Eric,

Heb je een sensor op het koelvloeistof reservoir zitten ? Dan zal deze je probleem veroorzaken wat betreft het knipperen van het lampje op het dashbord..

Dat je temp meter pas na een tijd omhoog komt, zal een slecht werkende thermostaat zijn.

Gr Stefan

chiko (0), 13 jaar geleden

Stefan hoi,

zover ik het kan begrijpen is, dat mijn koelvloiestof reservoir met daarin de sensor en mijn thermostaat kapot is. deze onderdelen vervangen en dan zal de lampje uit blijven. Weet jij mischien ook wat deze onderdelen ongeveer kunnen kosten? Nu ga ik echt deze twee onderdelen vervangen, want ik ben het zat.
Stefan bedankt voor deze informatie, zodra ik deze onderdelen heb vervangen en het lampje uit blijft, laat ik het weten.

vriendelijke groet,

Eric

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Toledo of stel zelf een nieuwe vraag.