Seat Cordoba: Seat cordoba Vario Bouwjaar 2000 1.6 blijft inhouden en stottere

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 ( ALM )

Goedendag,

Mijn naam is Sialiti, 31 jaar en kom uit Leidschendam. Ik rijd sind 2009 een Seat Cordoba Vario Bouwjaar Januari 2000 met motor code ALM. Ik heb sind een paar weken problemen met dit motorblok. De auto lijkt vermogen te verliezen tijdens het rijden en lijkt als of hij wil vast lopen. Auto start wel gewoon goed en slaat niet af tijdens het rijden.

Het volgende heb ik al gedaan.
- Bougies vervangen.
- Nieuwe Bougiekabels.
- Nieuwe Bobine. ( Deze week 2-4-2013 )
- Injectoren verwisseld. ( vandaag 6-4-2013 ) Auto leek betere te rijden maar helaas blijft de auto stotteren en inhouden. Heeft iemand nog adviezen?

Met vriendelijke groet, A.Sialiti.

sialiti

Geplaatst door sialiti (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Cordoba? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Ralf_Jensen (0) PRO, 11 jaar geleden

Is je brandstoffilter bij de reguliere servicebeurt vernieuwd?

sialiti (0), 11 jaar geleden

Beste Ralf,

Bedankt voor je advies,

De brandstoffilter is niet vervangen bij de reguliere servicebeurt. Ik had toen ook nog geen problemen met stotteren en inhouden. Wat er nog wel is vernieuwd is de complete verdeelkap voor de bougiekabels, omdat hier een scheur in zat en de auto met de koude dagen niet in een keer wilde starten.

Ik heb gisteren wel het volgende probleem gehad, bij het gebruiken van de airco gaat de auto nog meer stotteren, dit gaat over als ik voldoende gas blijf geven. Zou het hier iets mee te maken kunnen hebben ?

Vandaag viel mij op dat de auto bij 60km per uur gaat inhouden? En als je dan meer gas geeft de auto weer normaal gaat rijden? Ik hoor graag van je.

MVG A.Sialiti.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Cordoba of stel zelf een nieuwe vraag.