Seat Ibiza: Seat Ibiza 1400 BENZINE

Bouwjaar: 2001

Nu en dan gaan de knipperlichten niet en dan gaan de elektrische ramen ook niet meer. Ik heb nog geen schema van de wagen, maar als ik op de kast van de smeltveiligheden sla, gaan ze terug. Voordat ik het schema ga krijgen, had ik graag geweten of het een veelvoorkomend probleem is en eventueel welke relais of bedrading het kan zijn.

Bedankt!
Groetjes Universeeltje

universeeltje

Geplaatst door universeeltje (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Ibiza? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

blijegeit (0) PRO, 18 jaar geleden

zou je graag helpen maar ik wor decht geen wijs uit wat je vraag nou precies is. de helft van je tekst lijkt te missen. graag de vraag nogmaals stellen dmv je vraag te wijzigen.


mvg

universeeltje (0) PRO, 18 jaar geleden

Het probleem bij deze Seat is dat de knipperlichten af en toe niet werken. Wanneer men dan op de zekeringskast lichtjes slaat, werken ze terug. Als de knipperlichten niet werken, doen de elektrische ruiten het ook niet. Dus denk ik aan een slecht contakt in de zekeringskast. Het is moeilijk om de draden te volgen zonder schema. Ik heb de zekeringskast wel al losgemaakt en er achter gekeken, maar ik heb geen slechte verbindingen gezien. Denk dat het in de kast zit. Is dit een vaker voorkomend probleem?

Bedankt!
Groetjes Universeeltje

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Ibiza of stel zelf een nieuwe vraag.