Seat Toledo: Stuurbekrachtiging

Bouwjaar: 1996

Hey,

als ik door een diepe plas water rij, en daarna een bocht probeer te nemen, dan is het net alsof de stuurbekrachtiging dienst weigert. Aquaplanning kan het niet zijn want ik ben de plas dan al voorbij. Kent iemand dit probleem, en zo ja, wat kan ik er aan doen behalve diepe plassen vermijden???

Alvast bedankt,

Freek

freektukker

Geplaatst door freektukker (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Toledo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Alexander243 (0) PRO, 18 jaar geleden

V-snaar wat strakker laten afstellen of anders vervangen.

EG (0), 18 jaar geleden

V-snaar ZEKER strakker stellen.

Je wilt niet weten wat voor gevoel je krijgt als je midden in de nacht door een plas water rijd en je v-snaar schiet eraf. Dat was namelijk bij mij gebeurt. Lekker dan, en zo een v-snaar krijg je er echt niet zomaar op in de nacht :/

freektukker (0), 18 jaar geleden

Nu ben ik een leek, maar een v-snaar heeft toch niet zoveel te maken met de stuurbekrachtiging? Vertel er eens iets meer over. Thnx

RoelV (0) PRO, 18 jaar geleden

De v-snaar drijft de pomp van de stuurbekrachtiging aan, dus heeft er wel degelijk mee te maken. Als deze te los ligt of slipt reageert de stuurbekrachtiging daar op.

Gr. Roel

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Toledo of stel zelf een nieuwe vraag.