Skoda 0: Koppeling pick-up

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: Vw

Klant heeft als klacht dat de koppeling niet meer vrijkomt, koppeling eruit, blijkt dat het druklager (bijna) weg is, nieuw koppelings-setje erin en de klacht leek verholpen. Wel viel het op dat er erg veel metaliekdeeltjes in de olie van de versn.bak zat....
Na een paar dagen kleeft de koppeling, slipt af en toe, zit heel hoog in het pedaal en maakt lawaai! De versn.bak giert af en toe en schakelt slecht.
Heeft iemand dit wel eens meegemaakt? Bak stuk?, cardan? of toch iets met de koppeling?

Probleemoplosser

Geplaatst door Probleemoplosser (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Skoda 0? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

anoniem-1573996169 (0), 16 jaar geleden

niet boos worden ,,zit alles goed vast,, dit is gewoon een koppeling probleem het omhoog komen van je pedaal heeft niets met je bak van doen of je bak zit los dat hij van de motor wordt weggedrukt.slippen van de koppeling duid op een kapotte drukgroep,vette plaat doordat er olie op de plaat is gekomen via de prisas,de plaat is nieuw dus denk ik niet dat het aan de plaat ligt,gewoon je drukgroep kapot hoef je niet altijd te zien,kan ook fabrieksfout zijn(zelf gehad vandaar deze info) en de bak gieren ligt duidelijk aan je bak , slecht schakelen kan weer door je koppeling komen,of de voering van je plaat zit los,effe demonteren die hap.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Skoda 0 of stel zelf een nieuwe vraag.