Skoda Felicia: overdruk in versnellingsbak

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600

Hallo,

Ik krijg in de versnellingsbak van een skoda felicia fun een overdruk waardoor de boite olie langs de snelheidsmeter kabel in de wagen komt.

Ik heb al ettelijke uren gezocht naar een verluchting op de versnellingsbak, maar te vergeefs, heeft iemand hier een oplossing voor? Ik had al gedacht aan een gatje te boren in de versnellingsbak?

mvg,
Michael

mvankuyk

Geplaatst door mvankuyk (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Skoda Felicia? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

blijegeit (0) PRO, 16 jaar geleden

lijkt erop dat je olie gaat koken, of dat er ergens een afdichting niet meer goed is... de versnellingsbak werkt niet op oliedruk, maar de olie word door de tandwielen van de bak rondgeslingerd... dus als er daadwerkelijk druk in je bak komt dan zal dat toch moeten komen door de hitte.. maar denk zelf eerder aan een lekke pakking ergens.


mvg

mvankuyk (0) PRO, 16 jaar geleden

heb alle dichtingen, o-ringen, keerringen en olie vervangen, maar het probleem bleef, nu heb ik een verluchting gemaakt op de bak en geen prolemen meer.

Bedankt voor de info.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Skoda Felicia of stel zelf een nieuwe vraag.