Skoda Octavia: remmen

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 tdi

hallo afgelopen jaar heb ik 3 keer remschijven
en blokken vervangen deze begonnen na ongeveer 3 duizend kilometer te trillen vooral met bijremmen eerst heel licht en dat werd steeds erger
de dealer dacht dat het aan de wielnaven lag dat er een scheef was de laatste keer zijn wielnaven wiellagers stuurkogel
schijven en blokken vervangen.dit zou alles moeten zijn waardoor de schijven krom konden trekken het probleem moest
nu opgelost zijn ik heb na deze reparatie 2300 kilometer gereden en heb het gevoel dat hij met bijremmen op de autoweg weer begint
te trillen is dit probleem mischien bij een van jullie bekend zo ja dan hoor ik het graag groetjes s.heskamp

heskamp51

Geplaatst door heskamp51 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Skoda Octavia? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

jan T (20) PRO, 14 jaar geleden

nou niet op deze manier maar heb je misschien de gewoonte om als je afremt voor een stop licht om de voet op de rem tehouden want dat zou ook een oorzaak kunnen zijn dat de schijven krom trekken.
dan koelt de schijf ongelijk af.
ik zeg niet dat het zo is maar het komt voor.

groetjes jan.,

Punt (35) PRO, 14 jaar geleden

Goede avond worden de voorrem-schijven blauw en vlekkerig van dat remmen . Als je op de snelweg een paar keer bij moet remmen of je doet dat als test met opzet , Lijkt het dan net alsof hij zelf gaat remmen . dan is de remboester defekt. Laat anders een dealer er naar Kijken . Als de schijven er normaal uitzien kunnen ook de reactie armen aan ver -vanging toe zijn. 3 sets in een jaar zonder er achter te komen waar de oorzaak zit is 'zonde'' . Succes O ja de naven zijn toch wel tot blinkens toe ontroest!!!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Skoda Octavia of stel zelf een nieuwe vraag.