Skoda Octavia: Scoda Octavia 1.6 GLXI Relais ruitenwisser waar?

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Beste mensen,
Waar kan ik de ruitenwisser relais vinden?Ik horde dat achter het dashboard moet zijn maar is dat achter die plaat waar de lichtschakelaar is...of ergens anders?
Bedankt
Mambo

mambo75

Geplaatst door mambo75 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Skoda Octavia? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Hendrik4290 (0) PRO, 13 jaar geleden

Wat is het probleem? Bij die wagens gaat de ruitenwisserschakelaar nog wel eens kapot. Als de ruitenwissers gek doen en stoppen waar het niet moet is de schakelaar meestal de boosdoener.
Links langs het stuur onderkant bij de zekeringen zit het relais.

mambo75 (0), 13 jaar geleden

[quote=Hendrik4290]Wat is het probleem? Bij die wagens gaat de ruitenwisserschakelaar nog wel eens kapot. Als de ruitenwissers gek doen en stoppen waar het niet moet is de schakelaar meestal de boosdoener.
Links langs het stuur onderkant bij de zekeringen zit het relais.[/quote]
Hi Hendrik bedankt voor je reactie.
Indd ruitenwissers doen wel gek,af en toe stoppen ze en na paar sec doen ze weer maar in 99% stoppen ze waar ze eigenlijk moet stoppen.
Maakt niet uit in welke versnelling ik ze aanzet geen veranderingen.
Bedankt

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Skoda Octavia of stel zelf een nieuwe vraag.